Biotrue™ večnamenska tekočina za kontaktne leče

Biotrue™ večnamenska tekočina za leče, ki preprečuje težave s suhimi očmi. Namenjena je negi, kot tudi shranjevanju mehkih kontaktnih leč.

Share this product

Opis

Biotrue™ večnamenska tekočina za leče, ki preprečuje težave s suhimi očmi. S pomočjo naravnega hialurona bodo vaše kontaktne leče navlažene tudi do 20 ur na dan. Medtem ko se vaše leče namakajo, jih posebna formula obda z ovojem, bogatim z vlago, kar zagotavlja udoben občutek pri nošenju leč skozi ves dan. Biotrue™ večnamenska tekočina je namenjena tako negi, kot tudi shranjevanju mehkih kontaktnih leč.

  • Deluje z dvojno dezinfekcijo in preprečuje težave s suhimi očmi,
  • kontaktne leče vlaži do 20 ur na dan,
  • vsebuje naravni hialuron za dolgotrajno udobje in deluje kot naravni lubrikant,
  • uravnotežen pH, enak zdravim solzam (bio-inspiracija),
  • preprečuje okužbe oči z akantamebo ter z ostalimi škodljivimi mikroorganizmi ter odstranjuje beljakovinske in maščobne obloge,
  • preprečuje denaturacijo očesu koristnih beljakovin (bio-inspiracija).

Oblika izdelka

300 mL

Opis izdelka

Biotrue™ je edinstvena večnamenska tekočina za leče, ki preprečuje težave s suhimi očmi. Je edina tekočina, ki s pomočjo naravnega hialurona vlaži vaše kontaktne leče tudi do 20 ur dnevno. Hialuron deluje kot naravni lubrikant in omogoča dolgotrajno udobje. Biotrue™ večnamenska tekočina ima uravnotežen pH, enak zdravim solzam (bio-inspiracija). Deluje z dvojno dezinfekcijo: preprečuje okužbe oči z akantamebo in drugimi škodljivimi mikroorganizmi ter odstranjuje beljakovinske in maščobne obloge, pri čemer preprečuje denaturacijo očesu koristnih beljakovin (bio-inspiracija). Biotrue™ večnamenska tekočina je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč.

Uporaba izdelka

Biotrue™ večnamenska tekočina je namenjena vsakodnevni negi, čiščenju in izpiranju, odstranjevanju beljakovinskih oblog, kemični (ne toplotni) dezinfekciji ter shranjevanju mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, vključno s silikonskimi hidrogelnimi kontaktnimi lečami, in sicer v skladu s priporočili vašega očesnega zdravnika.

Delovanje

Ob vsakodnevni uporabi Biotrue™ večnamenska tekočina raztaplja beljakovine, čisti ter razgrajuje in odstranjuje nalaganje biofilma, nesnag in oblog z vaših mehkih kontaktnih leč. Prav tako pomaga preprečevati, da bi na površini leč nastajale obloge, ki dražijo oči ter ubija škodljive mikroorganizme na lečah. Medtem ko se vaše leče namakajo, jih posebna formula obda z ovojem, bogatim z vlago, kar zagotavlja udoben občutek pri nošenju leč skozi ves dan. Biotrue™ večnamensko tekočino lahko uporabljate tudi za izpiranje leč.

Sestava

Sterilna, izotonična raztopina, ki vsebuje hialuronat, sulfobetain, poloksamin, borovo kislino, natrijev borat, dinatrijevedetat in natrijev klorid ter je konzervirana s sistemom dvojne dezinfekcije (poliaminopropilbigvanid 0,00013% in polikvaternij 0,0001%)

Primerno za

Biotrue™ večnamenska tekočina je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč.

 

 

Kategorija: Oznaki: ,